Kalandpark

Információ - AUGUSZTUS 31-ÉN BEZÁR!!

A Gellény Birtok 4,5 hektáros gondozott kalandparkja garantált élményeket és kikapcsolódást nyújt az egész csoport, család számára, akár osztálykirándulásoknak, céges rendezvényekhez, családi napokra, csapatépítő tréningekhez egészen tavasztól őszig. 3 km-re a vasútállomástól, 2,5 km-re a buszpályaudvartól helyezkedünk el. A városközpont helyi és helyközi busszal 5 perc alatt megközelíthető a szálló előtti buszmegállótól.

Kalandpark: 
1.500,-Ft/fő (csoportos foglalás esetén) - Hossza: kb. 2óra. Több alkalommal is végig mászható!(A gyerekek alpintechnikai biztosítással, szakképzett animátorokkal próbálhatják ki ügyességüket, bátorságukat. A kalandparkjegy tartalmaz, magaslati kötélpályákat, mászófalat, illetve drótköteles lecsúszást. A magaslati kötélpálya 3,5 m magasságban, fák között kialakított, változatos nehézségű akadályokból áll.

Kalandpark méretei:

- 2 ×12 féle akadályból álló

magaslati kötélpálya (0,8 m és 3,5 m magasságban fák között kialakított változatos nehézségű akadályokból áll)

-  capopy pálya (lecsúszó pálya) (a bátor vállalkozók egy 3500m³-es 5m mély halastó felett csúsznak le 7,5 m magasból)

-  Mászófal (ami 8 méter magasságig teszi lehetővé biztonságosan akár már 4 évesek számára is a bátorság és az erő próbáját)

 

Íjászat-Íjcsata:

1000Ft/fő,  Gyere és próbálj ki valami újat, akció íjász játék, ahol az adrenalin találkozok a tradícióval J

Ma már nagyon kevés alkalommal élhetünk át valódi élményeket. Sokan vonzódnak az íjhoz, de az íjászkodás veszélyei miatt nem tudtuk átélni, hogy harcoltak régen őseink, de most viszont itt a pillanat, hogy sérülésmentesen és biztonságosan átéljük ezt az élményt. Gyűjts magad köré egy csapatot és próbáld ki, mit tudsz magadból kihozni egy közös cél érdekében!

  • Minden játék 30 perc/1 óra ami több csatát is magában foglalhat, ezen kívül tartunk egy 5-10 perces felkészítést és a játékszabályok ismertetését minden új játékos részére.
  • a csatatéren egy időben 6-10 játékos tartózkodhat, esetenként a játékmester.
  • A cél: az ellenfél összes csapattagjának kiejtése.

 

Lézerharc(http://lezerharcgyula.hu/site/)

Mi az a lézerharc?

A lézerharc, egy a paintballhoz hasonló, de fájdalommentes stratégiai csapatjáték. Nem káros sem az egészségre, sem pedig a környezetre. A felszerelés egy lézerpuskából és egy sisakra szerelt fejérzékelőből áll.

Ajánlott időben érkezni, mert a felszerelés kiosztása és a játékszabályok ismertetése beletartozik a foglalás idejébe. A folyamatot gyorsítani tudjátok, ha előre elkülditek a pontos névsort, ez alapján fel tudunk készülni a játékra!

A regisztráció után kiosztásra kerülnek a puskák. Minden puska számmal vagy egy képpel van ellátva, melyekhez az azonos számú sisak tartozik. Miután mindenkinek megvan a saját fegyvere, indul a tájékoztatás. A játékmester minden fontos tudnivalóval megismerteti a játékosokat a felszereléseket, játékszabályokat és a játékmenetet illetően.

Fontos tudnivalók!

A játékhoz sportos ruha ajánlott, de az utcai ruházat is tökéletesen megfelel! A játék nem igényel speciális ruházatot.

A játékhoz kényelmes zárt cipő ajánlott, de nem feltétel!

A pályánkon az alsó korhatár 7 év szülői felügyelet mellett!

Maximum 10 fő tartózkodhat egyszerre a pályán!

 

Külön külsős programként lehetőség van a birtokról kiindulva:

  • lovaskocsis túrázásra,
  • lovaglásra
  • Dottó városnéző kisvonat

Ezen programokra, külön érdeklődjön és kérjen árajánlatot!


Képgaléria