Oszt��lykir��ndul��sok

Gyulára látogató, és a városba, környékre osztálykirándulást tervező osztályoknak aWoodland központ (volt Gellény Birtok) 4,5 hektáros gondozott parkja garantált élményeket és kikapcsolódást nyújt egészen a tavasztól őszig tartó időszakban. 3 km-re a vasútállomástól, 2,5 km-re a buszpályaudvartól. Gyula történelmi belvárosa városa akár helyi és helyközi busszal 5 perc alatt megközelíthető a szálló előtti buszmegállótól. A látogatók biztonságos szórakozását képzett animátorok felügyelik. A birtokon lehetőség van egy vagy több napos osztálykirándulásra, egyszerű piknikezésre, szalonnasütésre, bográcsozásra.

2 fajta szállástípus és több saját program, játszótér, kalandpark, íjászpálya-íjcsata, kiszervezett programok, mint lovaglás, szervezett kerékpáros túra (Póstelekre, körösök völgyéve) várja az itt kiránduló osztályokat és persze Gyula városa! Mivel, Gyula -gyulai vár kiemelt történelmi emlékhely, így ingyenes vonatúttal (melyet előzetesen a MÁV-nál kell bejelenteni és elfogadtatni) látogatható, vagy is Gyulára érkező osztályok ha a gyulai várat is meglátogathatják, vonattal ingyen utazhatnak a városba!

– Az ingyenes utazás kedvezményét többek között nappali tagozatos általános, középiskolai és gyógypedagógiai diákcsoportok vehetik igénybe, természetesen az adott tanév szorgalmi ideje alatt.-  Partnervállalkozónkon keresztül igény esetén tudunk kedvezményesen buszos szolgáltatást biztosítani, vagy a városi kisvonattal csoportokat szállítani!

Szálláshely típusai:

- Ifjúsági szálló: 35 főt tudunk elszállásolni, 5 szobában,(5 ágyas, 4 ágyas, 3 ágyas, 12 ágyas, 12 ágyas) emeletes ágyakkal. A szállás nemek szerinti közös fürdővel rendelkezik.

- Motel: 29 fő elszállásolása lehetséges. 8db apartman, amelyből 2db 5 ágyas, 2db 4 ágyas, 3db 3 ágyas és 1db 2 ágyas. A több szoba is rendelkezik külön konyhával  (ún. apartmanok), de minden szoba önálló fürdőszobás.

-Sofőröknek külön szobát tudunk biztosítani!

Étkezés:A főétkezéseket partneréttermünkön keresztül biztosítjuk – kitelepüléssel. (Az étkezést előzetesen egyeztetni kell!) 

Egyéb információk: 

A szálláshely rendelkezik 50 fő befogadására alkalmas kandallós különteremmel. Az udvar szépen parkosított 4-4,5 hektár nagyságú, 3500m³-es halastóval, grillező, bográcsozó, szalonnasütő helyekkel, szabadon használható játszótérrel, óriás sakkal.. szabadtéri játékokkal (, pingpong, tollas, labdák….stb)

Szálláshely elfoglalása:

A szálláshely elfoglalása 14 órától lehetséges, míg a kiköltözés 10 óráig szokott megtörténni, de igény esetén ettől - előre egyeztetve - eltérhetünk. Csomagmegőrzésre van lehetőség.

Árak a 2022-es évre(diákcsoportok részére) Szállásdíj: 
Ifjúsági szállás ellátás nélkül 3950 Ft/fő/éj
Motel szállás ellátás nélkül 5100 Ft/fő/éj

 

 

 

(A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke 450 Ft/fő/éj, de ez csak 18 éven felüliekre vonatkozik).

Kísérő pedagógusoknak a szálláshely ingyenes, csak az idegenforgalmi adót kell megfizetniük!

 

Étkezési ajánlat:

(étkezést a leadott megrendelés alapján partner éttermünkön keresztül szolgáljuk, helyszínen nem tudunk rendelést teljesíteni!)1 csoportnak egy menüsort!

Az árak /Fő/adag

Reggeli választék – 1300Ft:

“A”Sonkás felvágott

        Mini vaj ,Kocka sajt

        Paprika , Paradicsom

         Zsemle 2 db

        Citromos tea

„B” Tojásrántotta három tojásból sajttal

        Paprika , Paradicsom

         Zsemle 2 db

         Citromos tea

Ebéd választék- 2200Ft:

„A” Hideg vegyes gyümölcs leves

        Kevert harmatos saláta joghurtos öntettel

         Grill csibe mell

          Piskóta tekercs

„B”   Csont leves daragaluskával

          Sajttal,sonkával töltött rántott sertés borda

           Vajas burgonya püré

           Őszi barack befőtt

Vacsora választék -1800 Ft:

„A”Bolognai spagetti , Gyümölcs

„B” Sonkás,Gombás Pizza, Rostos ivólé 0,3 l

 

Van lehetőség egyénileg bográcsozásra, szalonnasütésre, ingyenesen tudunk fát, és korlátozott darabszámban nyársat biztosítani

A birtok területén büfé üzemel!

 

Ajánlott programjaink a birtok területén:

AUGUSZTUS 31-ÉN BEZÁR!!!

Kalandpark: 1.500,-Ft/fő (csoportos foglalás esetén) - Hossza: kb. 2óra. Több alkalommal is végig mászható!(A gyerekek alpintechnikai biztosítással, szakképzett animátorokkal próbálhatják ki ügyességüket, bátorságukat. A kalandparkjegy tartalmaz, magaslati kötélpályákat, mászófalat, illetve drótköteles lecsúszást. A magaslati kötélpálya 3,5 m magasságban, fák között kialakított, változatos nehézségű akadályokból áll.

Kalandpark méretei:

- 2 ×12 féle akadályból álló

magaslati kötélpálya (0,8 m és 3,5 m magasságban fák között kialakított változatos nehézségű akadályokból áll)

 -  capopy pálya (lecsúszó pálya) (a bátor vállalkozók egy 3500m³-es 5m mély halastó felett csúsznak le 7,5 m magasból)

 -  Mászófal (ami 8 méter magasságig teszi lehetővé biztonságosan akár már 4 évesek számára is a bátorság és az erő próbáját)

 

Íjászat-Íjcsata:1000Ft/fő,  Gyere és próbálj ki valami újat, akció íjász játék, ahol az adrenalin találkozok a tradícióval.

Ma már nagyon kevés alkalommal élhetünk át valódi élményeket. Sokan vonzódnak az íjhoz, de az íjászkodás veszélyei miatt nem tudtuk átélni, hogy harcoltak régen őseink, de most viszont itt a pillanat, hogy sérülésmentesen és biztonságosan átéljük ezt az élményt. Gyűjts magad köré egy csapatot és próbáld ki, mit tudsz magadból kihozni egy közös cél érdekében!

-          Minden játék 30 perc/1 óra ami több csatát is magában foglalhat, ezen kívül tartunk egy 5-10 perces felkészítést és a játékszabályok ismertetését minden új játékos részére.

-          a csatatéren egy időben 6-10 játékos tartózkodhat, esetenként a játékmester.

-          A cél: az ellenfél összes csapattagjának kiejtése.

 

Külön külsős programként lehetőség van a birtokról kiindulva:

-          lovaskocsis túrázásra,

-          lovaglásra

-          Dottó városnéző kisvonat

Ezen programokra, külön érdeklődjön és kérjen árajánlatot!

 

Lézerharc(http://lezerharcgyula.hu/site/)

kérje a csoportlétszámra vonatkozó egyedi ajánlatot.

Mi az a lézerharc?

A lézerharc, egy a paintballhoz hasonló, de fájdalommentes stratégiai csapatjáték. Nem káros sem az egészségre, sem pedig a környezetre. A felszerelés egy lézerpuskából és egy sisakra szerelt fejérzékelőből áll.

Ajánlott időben érkezni, mert a felszerelés kiosztása és a játékszabályok ismertetése beletartozik a foglalás idejébe. A folyamatot gyorsítani tudjátok, ha előre elkülditek a pontos névsort, ez alapján fel tudunk készülni a játékra!

A regisztráció után kiosztásra kerülnek a puskák. Minden puska számmal vagy egy képpel van ellátva, melyekhez az azonos számú sisak tartozik. Miután mindenkinek megvan a saját fegyvere, indul a tájékoztatás. A játékmester minden fontos tudnivalóval megismerteti a játékosokat a felszereléseket, játékszabályokat és a játékmenetet illetően.

Fontos tudnivalók!

A játékhoz sportos ruha ajánlott, de az utcai ruházat is tökéletesen megfelel! A játék nem igényel speciális ruházatot.

A játékhoz kényelmes zárt cipő ajánlott, de nem feltétel!

A pályánkon az alsó korhatár 7 év szülői felügyelet mellett!

Maximum 10 fő tartózkodhat egyszerre a pályán!

 

Egyéb információ:

Csoportos szállásfoglalás esetén a teljes megrendelt szolgáltatás díjának 10%-át, mint foglaló díj bekérjük. A foglaló díjat a megrendeléstől számított 45 napon belül van módunkban visszautalni, azon túl már nem áll módunkban(COVID, járványhelyzet miatti visszamondást esetén visszaadjuk a foglaló díjat)!!

A megküldött megrendelőlapot kitöltve kérjük elektronikus úton visszaküldeni.

Számlázási igényt és a pontos címet kérjük a megrendeléssel együtt jelezni

 

Foglalással, szállással, programokkal kapcsolatosan elérhetőség:

e-mail: atjarasegyesulet@gmail.com

Lovász Tamás titkár: +36209314471

Furák István elnök: +36704198022

 

Át-Járás Közösségépítő és Szabadidős Egyesület

5711 Gyula, Széchenyi u. 62.

Adószám: 19286141-1-04

Számlaszám: K&H Bank: 10402623-50526982-74491028